Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Badminton Klubben -84 Ekenäs r.f.

Kerho suojelee jäsentensä yksityisyyttä ja pyrkii varmistamaan, että heidän henkilötietojaan käsitellään laillisesti, turvallisesti ja läpinäkyvästi. Seura säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme jäseniltämme henkilötietoja vain tiettyihin tarkoituksiin, jotka liittyvät yhdistyksemme toimintaan tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseen. Henkilötietoja, joita voimme kerätä, ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja syntymäaika.

Henkilötietojen käyttö ja jakaminen

Käytämme henkilötietoja hallinnoidaksemme jäsenyyttä, kommunikoidaksemme jäsenten kanssa sekä organisoidaksemme ja markkinoidaksemme toimintaa. Henkilötietoja käsittelevät vain seuran hallitus ja valmentajat. Tietoja ei koskaan jaeta muille kolmansille osapuolille.

Säilytysaika

Tietoja käsitellään niin kauan kuin jäsenyys jatkuu ja poistetaan sen jälkeen pyynnöstä.

Oikeudet

Jäsenillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa ja korjata niitä. Niin kauan kuin jäsenyys jatkuu, ei ole mahdollista pyytää tietojensa poistamista tai rajoittaa tai vastustaa käsittelyä.

Tietosuoja ja turvallisuus

Käytämme asianmukaisia ​​teknisiä ja järjestöllisiä ratkaisuja henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta tai levittämiseltä.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystämme, ota meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:
ekonomi.bmk84@gmail.com

Tätä rekisteriselostetta voidaan päivittää ilman erillistä ilmoitusta.

Scroll to Top